lisajalmefors.blogg.se

Inte kompatibel med min kropp..

Publicerad 2020-01-12 10:24:16 i Livet,

Min kropp är inte med mig, det kan vi vara överens om. Jag är inte kompatibel med min kropp överhuvudtaget. 
Men jag får göra det bästa av det helt enkelt. Det är en aningens svårt att byta kropp. 
 
På måndags kvällen sa min fot "Fluff you". Jag och Gubben hade tittat på film hemma, vi hade tagit en varsin soffa i besittning. Kort sagt inga konstigheter. Med tydligen tyckte min kropp att nu var det dags att jävlas lite. 
När jag reser mig upp kan jag inte stå på fothelvetet. Galet, GALET ont. Under natten kunde jag inte sova för att smärtan höll i sig. Efter ett par citodon kunde jag sova lite.
 
Min snälla make körde mig till jobbet. Så jag hoppade omkring på kryckor. Tack och lov var det kurs, så jag kunde sitta still. Kursen var den enda anledningen till att jag faktiskt valde att åka till jobbet. 
"Brandfarliga vätskor" Att kunna förebygga och förhindra risker för brand. Faktiskt riktigt intressant, så jag är ändå glad att jag tog beslutet. 

Där emot fick jag ett gäng utskällningar. Jag bjuder på det. Det kom även lite olika intressanta förslag på hur man skulle få iväg mig till sjukan, dom kunde ju ha provat. Helt ärligt hade dom förmodligen gjort det. Så det var nog lika bra att jag tog beslutet själv. Misstänker att det hade blivit helt galet pinsamt annars.. 
Sedan var det även en del tjat.
"För i helvete Lisa, hur kan du inte ta det på allvar?"
 
Bra fråga, för att det är sådan jag är. Tyvärr låter jag det gå lite för långt ibland. För nu är vi tillbaka i det där med att faktiskt ta sig själv på allvar. Vilket jag inte gör. Med handen på hjärtat, för att jag verkligen inte bryr mig.
Det är sant. Jag. Bryr. Mig. Inte.
 
Vad som krävs för att jag ska ta mig själv på allvar? Vet inte. Ingen aning. Hade jag vetat hade jag gjort det. Eller hur? Vet inte ens om jag vill.
 
Och så något som inte har med inlägget att göra:
 
Kunde inte låta bli att lägga in en bild på Bombur, men han borde heta Trollet. Lillkillen är nu tre år gammal. Och nu är det inte länge kvar till nästa kommer!! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela