lisajalmefors.blogg.se

Omotiverad till tusen

Publicerad 2019-09-17 12:01:54 i Livet,

Jag är ganska tom. Faktiskt. Ganska märklig känsla. Tomhet.
Och känslan av att vara överflödig hänger sig stadigt kvar. 
 
Och jag kan inte sätta fingret på varför jag känner så. Det liksom bara är så, och då blir det lite svårt att jobba på det. För jag vet inte vart jag ska börja.
 
Men jag har en bra känsla i alla fall. Så jag tror vi fokuserar på den. 
Jag trivs sjukt bra i stallet som jag har flyttat till. Det råder ett lugn över gården som jag gillar. Framför allt så passar det mig perfekt just nu. Organiserat kaos visserligen. Men absolut ingen hysteri. Utan sunt förnuft. 
Vara med om att se hur gården växer fram, det är faktiskt kul. Lite mysigt. Självklart ska det finnas visioner och ambitioner. Men det får inte gå till överdrift. För då tar det stopp. Den resan har jag studerat på nära håll också. Det blir verkligen pannkaka.
Men när saker och ting får ta lite tid. Det blir genomtänkt. Och framför allt: en sak i taget. Då blir det bra.
Så magkänslan säger mig att detta kommer bli så sjukt bra. 
 
På detta är jag så sjukt tacksam över att jag fått möjligheten att behålla Bombur som hingst. Bombur i sin tur har börjat utvecklas till en riktig herre. Riktigt kul att se.
Jag hade en tanke om att åka på utställning med honom nu i höst. Men jag tror faktiskt att det får vänta till våren. Och det är mest för min egen skull. JAG är inte mogen för att åka iväg. 
 
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
 
Jag hoppas på lite bättre väder, så jag kan fota lite. Vi provade att fota honom igår. Men han är 2 år gammal, så samarbets villig är han inte! Det är inte riktigt hans grej. 
Dessutom är han en känslig liten själ, så det går inte att skälla på honom för mycket. Det har jag märkt mer av nu på senare. Det ger honom inte rätten till att bete sig som ett arsle. Gör han fel, då får han veta det. Men det gäller att behålla lugnet, annars är det svårare att nå fram. 
 
Detta är en resa som jag ser fram emot. Och jag ser fram emot att få se Bomburs halvsyskon, som kommer i vår. Håll tummarna på att det blir en liten tjej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela