lisajalmefors.blogg.se

Nu är det måndag.

Publicerad 2019-10-07 09:34:59 i Livet,

Det har varit en svajjig helg. Väldigt svajjigt.
 
Men Emma har som bekant tävlat i helgen. Både dressyr och hoppning. Dressyren gick kanon! Det var riktigt trevligt att titta på. 
Hoppningen gick inte fullt lika bra. Sessan älskar att hoppa, Emma också. Men denna gång var det en aningen brist i kommunikationen. Båda två ville, men dom var inte riktigt synkade.
 
Tyvärr fick jag inte till så bra bilder. Dom blev ganska suddiga. Lite besviken på mig själv faktiskt. 
Men jag bjussar på två bilder i alla fall.
 
Jag var inte riktigt med, så fokus hamnade helt galet fel. Till mitt försvar så stod jag ganska långt bort från hindret. 
 
Men det viktigaste av allt. Emma var super nöjd med dagen. Tror att hon var nöjd med båda dagarna faktiskt! Trots att det inte blev någon rosett på söndagen. 
 
Tyvärr så slog Sessan i en bom på sista hindret, och drog på sig en vrickning. Så nu är det pyssel på hög nivå. Vilket jag misstänker att båda två tycker är lite mysigt. 
 
Idag är det som sagt måndag. Och jag vet faktiskt inte riktigt hur jag mår.... Med handen på hjärtat så är det nog inte så jättebra. En anledning är stress över bilen. 
Jag har lyckats hälla i bensin i min diselbil. Det är väldigt korkat på många olika sätt. Framför allt ekonomiskt, för det kommer bli dyrt. Det visade sig att min försäkring inte täcker denna typ av misstag/olyckor. Va fan ska jag då med en försäkring till.
Sedan är det logistiken.
Absolut. JAG tar mig till jobbet. Inga problem. Jag skulle kunna gå om det krisade. Men våra monster har lite längre än så till skolan. Och det är alldeles för långt att gå till stallet. Tack och lov är det bekymmret löst med en lånebil. Och en snäll pappa som lämnar sin bil hemma, så att min mor kan ställa upp att köra barnen. 
 
Det är fantastiskt att bo på landet. Men det är sina nackdelar också. 
 
Mitt stora bekymmer nu är att bilen måste till versktad. Dagens projekt är att hitta en smidig lösning. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela