lisajalmefors.blogg.se

Fabulös helg.

Publicerad 2019-10-15 12:24:13 i Livet,

En helt underbar helg! Faktiskt precis vad jag behövde. Vi behöver alla göra något som är bra för själen med jämna mellanrum. Annars orkar vi inte med. 
Med handen på hjärtat så orkar jag inte så mycket just nu. Långt ifrån. Jag hoppades på att mitt "driv" skulle komma tillbaka snart. Icke. 
Helgen kunde jag tillbringa med att slappna av, tillsammans med Gubben, vi behövde det båda två. 
Gubben hade köpt biljetter till musikalen "En värsting till syster", en feelgood föreställning! Ätit god mat. Promenerat. Varit på bio, Downton Abbey. 
Vi har liksom bara funnits till, glidigt runt. 
 
 
För jag är less. Otroligt less. 
På arroganta människor.
På nitiska läkare.
Nochalanta männsikor som tror att dom vet. 
Korkade kommentarer. 
På människor som konstant hittar bortförklaringar på andras beteende.
Personer med kontrollbehov. 
 
Allt detta kan jag vara utan. Jag har tillräckligt.
 
Vet ni? Vad skönt det skulle vara att bara få försvinna! Poff! Borta! Inte vara tillgänglig. Samtidigt en hemsk tanke, ofattbar. Men på ett underligt sätt tilltalande. 
En öde stuga i fjällen. Utan mobilteckning. Utan ström. Nu skulle jag ärligt talat inte överleva, för jag är kass på att jaga. Så det där med näring är ett problem. Tror inte jag skulle komma så långt på bär och rötter, inte denna årstid i alla fall.
 
Jag tror många har haft den tanken någon gång i livet. Kanske flera gånger. När samhället inte räcker till, utan det är en konstant kamp med olika saker (och instanser). ÄNDÅ har jag tur. Jag slipper bråka med FK. Men jag räcker inte till, och jag har kommit till en punkt där jag är ganska luttrad. Eller rättare sagt hyfsat likgiltig. 
Tack och lov har jag en Gubbe som gör underverk trots att han är bortrest. Nu vet jag vad han känner, och jag håller inte riktigt med i det han känner. För jag ser en engagerad make och far, som försöker. Utan honom hade jag förmodligen gett upp på riktigt. 
 
Men jag känner mer och mer ett desperat behov att få göra något. Något udda. Ett projekt. Något utöver det vanliga. 
Vad?
Inte en jäkla aning.
 
Fortsättning följer!
 
 
 
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela