lisajalmefors.blogg.se

En liten skvätt regn

Publicerad 2019-05-01 08:49:25 i Livet,

och det har blivit hur grönt som helst ute.
 
Ganska härligt. 
 
Själv har jag lite stresspåslag. Jag tror jag vet varför. Och jag får helt enkelt "bara" ta en punkt i taget och lösa det. Så tror jag det ska bli bättre.
Kan alltid hoppas.
 
För mig är det mer regel än undantag att få stresspåslag om det kommer flera saker som ska göras samtidigt. Halt galet, med tanke på alla år på Arlanda. Där jag gjorde 10 saker samtidigt, för allt skulle vara klart samtidigt. 
Nu har jag fördelen att lista upp allt och sedan börja med första punkten, för att sedan jobba neråt. DET är bra. Det är riktigt bra. Och jag vet om det, men ändå så har hjärnan en helt annan uppfattning om hur det ska vara. 
 
Dessutom, DESSUTOM, måste jag köpa nya badkläder. Tror jag. Vet inte om jag egentligen vill. Börjar ångra mig lite om mitt beslut av att stanna kvar efter konferansen.... eller vad det nu ska vara för något. Jag har nog ångrat att jag vill följa med över huvudtaget.
Samtidigt som det är trevligt att träffa jobbarkompisarna utanför dom vanliga väggarna. Och jag har dom absolut bästa kollegorna!
Personligheterna är så otroligt olika att vi passar ihop. Vi turas om att driva varnadra till vansinne. Retas är vi bra på.
Sedan finns det en hög med andra arbetskompisar i huset, men i andra enheter/grupper, som är störtsköna också. Givetvis finns det individer som kanske inte riktigt passar in i detta. Men majoriteten går att driva med. 
Jag tror vi är lite clowner hela högen till viss del. Men jag gillar det. 
 
Nåjja vi får se vad som händer på måndag. Det är några dagar kvar. Det är lite annat som måste grejjas med. Inte så mycket lösas, utan snarare ordnas.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela