lisajalmefors.blogg.se

Jag vet inte

Publicerad 2019-01-31 10:45:30 i Livet,

Nej det gör jag faktiskt inte. Jag vet inte hur jag mår, egentligen. Idag har jag sådan märklig känsla i kroppen. Och jag vet inte hur jag ska tolka det. Vilket gör att jag inte vet hur jag ska hantera det. Inte en blekaste. 
Det är faktiskt lite jobbigt. Men jag tror att det är lite efterdyningar från veckan som varit. Att vara tonårs mamma är ingen lätt uppgift. Jag påstår inte på något sätt att det är lättare att vara pappa. Absolut inte. Många gånger imponeras jag av min Gubbe. Det kan inte vara lätt att vara ensam man i en stor familj. Fru och fyra döttrar. Hormoner som svajjar likt världens värsta berg och dal bana. 
Bildresultat för Världens värsta bergodalbana
 
Åter till mitt ego.
Jag är rastlös, men ändå inte rastlös. Mår illa, men mår ändå bra. Någonting saknas, men ändå inte. 
Hur tacklar man sådanna motstridiga känslor? Ingen aning. 
 
Men jag tror att en stor del i det hela beror på att jag i grunden är ganska uttråkad. Rejält uttråkad.
Nu har jag dessutom lagt ner sjunga i kör grejjen, för att min energi inte räcker till. 
Samtidigt så funderar jag på om det kan vara så att energin inte räcker till, är för att jag inte gör något alls. Konstig mening, jag vet. 
 
Nu har jag visserligen två projekt på jobbet som jag ser fram emot, massor. Men det ligger lite för långt bort. Den ena är statist i en TV serie (dessutom lite jobbrelaterat) och en gigantisk övning som ska genomföras under fyra dagar. Under den övningen ska jag plocka fram mina kreativa sidor. Då ska det tillverkas sår för glatta livet.
Bilden kan innehålla: en eller flera personer och mat
Detta är en av mina "skapelser"
Hade det inte varit för att det var så förjordat dyrt, hade jag nog utbildat mig till F/X make up artist. Men det är så groteskt med pengar.
Typ sisådär 40.000kr...... 
Vad är väl en bal på slottet.
 
Men jag skulle önska att det hände något nu. Senast imorgon. Eventuellt att jag kan vänta till helgen. Men det får gärna hända något snart. Något kul, något spännande.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela