lisajalmefors.blogg.se

Sagobokens Bombur

Publicerad 2019-08-27 20:47:21 i Livet,

Börjar bli en riktig snygging! Helt galet vad han utvecklats på bara några veckor! Jag är så sjukt tacksam över möjligheten som dykt upp. Lite oväntat kom jag i kontakt med Jennifer som hade plats i en hage för små rymningsbenägna shettisar. Marken hemma behöver vila efter förra sommaren. Tillväxten är kraftigt reducerad, tyvärr. Jag kände att det inte blir hållbart att ha dom hemma, och skulle förmodligen behöva köpa hö redan nu. 
 
Men jag slapp bekymmra mig. 
 
Xena är hemma hon med. Hon har en bebis som skvalpar runt i magen. Så nu måste jag vänta i 10 månader innan jag får se miraklet.
 
Igår ändrade vi runt lite i hagarna. Jag gick med på att prova att släppa ihop Bombur med hennes vackra hingst. 
För er som inte är så inne i hästvärlden: Hingstar brukar inte vara det lättaste att släppa ihop. De hamnar lätt i slagsmål med varandra. All vill bestämma. Så de slåss helt enkelt om VEM som ska bestämma. 
 
Jag tror att den gigantiska ålders skillnaden på typ 15 år hjälpte till. Bombur, 2 år, är en odräglig tonåring som farbror Campero, 17 år, tycker var skoj att lattja med! 
Sagobokens Bombur 
-17
Far: Käpplinge Solero
Mor: Ösbys Xena
 
Xena fick gå med Touch igen. Så dom är supernöjda dom med. 
 DESSUTOM har jag hittat små ryttare som börjat rida Touch och Xena. Det känns riktigt bra, för då kan jag jobba med endast Bombur. Så jag hoppas att kunna bygga upp hästglädjen igen. Kärleken till stallet.
 
Tack snälla Jennifer för att vi fick flytta in hos dig! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela