lisajalmefors.blogg.se

ok Moder Natur

Publicerad 2019-08-23 12:21:05 i Livet,

Vi behöver ett snack, du och jag. 
Jag är inte helt nöjd med hur du sköter vädret just nu. Jag vet att det inte är lätt att hantera hormonsvägningar, med tanke på att jag är kvinna själv. Men tycker du inte att du tar i lite väl mycket just nu. 
Om du ska fortsätta så här, kan du inte ge mig en privat liten sol, sopm hger mig lagom med värme. Så till pass mycket att min kropp inte gör ont. 
 
Tänker att Olaf fick ett privat litet snömoln, kan inte jag då få en liten sol?
Det skulle vara väldigt tacksamt....
Relaterad bild
 
För det här konceptet med regn, fukt och lite färre plusgrader ena dagen till klar himmel och sol nästa. Släng in en dag med halv storm där emellan också. 
Som sagt jag skulle önska att du kunde vara en aning mer distinkt med vädret. Lite tydligare nyanser så att säga. 
 
Jag kan meddel att det är inte lätt att skriva på ett tangent bord med skinnhandskar på sig. Glömde mina egna fabulösa stickade torgvantar hemma. Så nu sitter jag med myndighetens svarta skinnhandskar, bara för att händerna värker. Klumpigt, men väldigt "stylisch".... tror jag.
 
Gissar alla dom som jobbar på SMHI har gråa hår vid här laghet. Du gör det inte lätt för dom att läsa av vädret. Vilket i sin tur leder till irritation hos mig. Kruxet är ju också att jag har hästar. Det vore tacksamt att veta när det behövs lägga på täcken, för att undvika ömma hästryggar.
 
Så kan vi komma överens om tydlighet och framförhållning? Det vore ytterst tacksamt och vänligt! 
Vill också tillägga att vår är vår. Sommar är sommar. Osv. Du har ordnat upp det fantastiskt bra med dom olika årstiderna. Men du verkar använda dom med lite tumme och pekfinger efter eget tycke. 
 
Hösten behöver inte komma tidigare. Vi har grått och trist så det räcker ändå. Våren är underbar, men du gör den galet kort. Nästan så att vinter går över till sommaren direkt. Lite som Monopol. Gå till sommar utan att passera vår. Tänker att det skulle vara trevligt att få njuta lite av årstiderna, nu när vi faktiskt har sådanna. 
 
Om det ska fortsätta så här, måste jag se över hela min garderob tror jag. Yllekjol känns som något jag ska investera i. Eller rättare sagt du kanske kan sponsra med en?? 
Bildresultat för klesarven
 
https://klesarven.no/en/produkt/rideskjort-matilde/ 
 
Gissar att du är precis som jag, tjurskallig. Så jag får helt enkelt anpassa mig! Hade jag vetat din adress kunde jag ha skickat en flaska skumpa till dig. LCHF metoden är fantastisk!! Du borde prova!
LCHF - Lite Champange Hjälper Faktiskt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela