lisajalmefors.blogg.se

Onsdag

Publicerad 2019-04-17 06:29:00 i Livet,

Vädret är fantastiskt. Helt klart! Monstrena har påsklov. Tyvärr inte planerat in något speciellt. Åka till Fyrishov eller något annat skoj. Varför inte? Vet inte egentligen. Det har bara inte blivit. Underteckand jobbar dessutom som vanligt denna vecka. 
 
Men jag är ändå glad att det är Monstrena har lov denna vecka. Det ger dom tid att att sortera upp sina känslor och bearbeta sorgen efter våran älskade Kung Karl. 
 
Jag frågade igår hur hur dom mådde, och hur det upplevde allt ihop. Kändes skit, det var dom överens om, men ändå ok. Ett monster skämdes över att hon mådde så bra, så fort. Absolut inget att skämmas för!! Vi hanterar saker och ting på olika sätt! Det går olika fort. 
Allt handlar om hur vi "tar emot" sorgen. För jag tror att om vi tillåter oss att vara ledsna, framför allt sörja, så är det lättare för oss att ta oss till känslan. Och den slår inte ner som en handgranat. Den kommer inte knäcka så enkelt, utan det blir en känsla som vi kan hantera.
 
För det säger jag inte att det är lätt! Det ska inte vara lätt att förlora någon som vi älskar!
 
Jag då? 
Bra fråga. Jag vet inte. Det har varit full fokus på våra Monster och min Gubbe. Möjligt att det blir sorgearbete för min egen del lite längre fram. Eller så har jag gjort min bearbetning. Inte omöjligt. Med tanke på hur mycket jag pratat med Monstrena om det. Även mina föräldrar. Självklart Gubben.
Dessutom skriver jag här. Det är en form av bearbetning det också. 
 
Kung Karl Grånos
 
 
 
Kung Karl Grånos och hans största beundrare Dan. Dan går även under namnet Dannyboy och Valpen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela