lisajalmefors.blogg.se

Jag har verkligen två personligheter.

Publicerad 2019-04-28 21:32:24 i Livet,

Inte det lättaste. Men jag är medveten om det i alla fall. Fast jag vet inte om det handlar om att det är olika personligheter. Det handlar nog snarare om att min personlighet är flexibel.
Jag anpassar mig väldigt lätt efter olika situationer. Vissa gånger mer, andra mindre. Nu ska jag absolut inte påstå att detta är något bra! För det behöver det inte vara. 
 
Med handen på hjärtat så ser jag nog mest nackdelar med det.
 
För att jag inte står på mig. Jag är FÖR diplomatisk. Aldrig svar på tal. 
Jag lyssnar, försöker förstå, sätta mig in och resonerar. Även fast jag har en hög med åsikter, så är det inte ofta jag säger något. Jag håller mina tankar för mig själv.
UTOM när jag skriver. Då har jag lite lättare att dela med mig. Fördelen med att skriva är att det tar lite tid. Även om det ibland kan bli fel, så är det ändå lättare att ransaka lite. 
 
Har jag gjort bort mig någon gång? Klart som fan jag har. Det är inte alltid lätt att dela med sig av tankar. Eller skriva kommentarer för den delen. JAG vet vad jag tycker, men det är inte alltid lätt att sätta ord på det. Speciellt inte när det är helt främmande personer som läser, och gör sin egen tolkning av mina ord. 
Förstår ni vad jag menar?
 
Därför känns det som om jag har två olika sidor av mig själv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela