lisajalmefors.blogg.se

Händer en sak, så händer flera!

Publicerad 2019-04-29 19:49:14 i Livet,

Visst är det så? Med allt, ja allt! Oavsett negativt eller positivt. Allt har en tendens att hända typ samtidigt. Ok, kanske inte samtidigt. Men i alla fall i ett tidsspann av en månad. Om det ska vara riktigt besvärligt, så under en vecka. 
 
Även om det är bra saker, så kan det bli mycket att ta in om det blir komprimerat. Det spelar ingen roll att det är positiva saker. Även om det blir lättare att hantera rent energimässigt, så blir det fortfarande vädligt mycket att hantera mentalt. Och om du har riktig otur så kan något bra till något dåligt. Just för att det blir för mycket på en gång. Men som allt annat i livet, är det inget vi kan styra över. Utan bara försöka hantera varje situation när den uppstår.
 
Jag är bra på att vänta till sen. Vilket ofta leder till att jag glömmer. Spelar ingen roll om det är något negativt eller positvit, jag glömmer likt förbenat.
MEN samtidigt är jag så otrligt långsint, OCH turskallig.
 
Kan meddela att detta är ingen bra kombo. Det är en högst dålig kombo. Skulle önska att det var tvärtom. Mindre tjurskallig, och komma ihåg mer.
 
Nåjja, det är som det är. Precis som med allting annat i livet. Vissa saker är liksom bara som det är. Vi kan jobba på att bli bättre, hantera saker bättre. Men i grunden så är vi fortfarande dom vi är.
Ändå så ändras vi under resans gång. Vi sammlar på oss nya erfarenheter, mer kunskap. Så är det alltid. Därför ändras vi till en viss del. Men i grunden är vi precis som vi alltid har varit. 
 
Vissa är flexibla, andra är högst fyrkantiga.
Att vara flexibel är att kunna inse att man inser att "Nej, fan, det var inte bra det här. Jag tyckte det var toppen. Men det är fasiken skräp."
Medans fyrkantig menas med att "Jag har bestämt för att det är så här, då är det så här!"
 
 Lite lagom flummigt. Jag vet. Men jag är nog lite flummig, inte bara tjurskallig och flexibel. Det är nog lite som min Gubben säger. På  något sätt bestämmer jag mig för när jag är vad, men det är ändå inget jag styr över. Det sker omedvetet. 
Nu var det mest över det där med att ha pondus som min Gubbe anser att jag väljer när har det och inte. 
 
Det är så mycket i våra personligheter som styrs omedvetet. Ibland blir vi medvetna om våra handligar, men många gånger så blir det bara.
 
Nu har jag flummat färdigt för idag. 
 
Kram på er!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela