lisajalmefors.blogg.se

Spännande helg, på olika sätt.

Publicerad 2018-01-29 09:05:12 i Livet,

Kan säga att jag har duktigt ont i kroppen idag. Och jag vet en till som har det. Jag åkte iväg i lördags tillsammans med en vän för att hämta en häst.
Det gick så där. Utan att gå in på alla detaljer så kan vi konstatera att vi åkte hem utan häst. Blev inte alls som tänkt, men en erfarenhet rikare! 
 
MEN igår var jag och min gubbe på dejt. Vi åkte in till stan och myste, käkade god mat och tittade på film. Filmen hade jag visserligen sett förut, men den var helt klart värt ett besök till. Så jag misstyckte inte. 
Jumanji - Welcome to the jungle
Har ni inte sett den, så rekomenderar jag att se den!! Personligen är jag en stor beundrare av Jack Black. 
Relaterad bild
I filmen Jumanji är han en självupptagen tonårstjej som hamnat i en mans kropp. I en avatar. Jack är briljant som denna karaktär. En medelålders småfet man, men med en tjejs tonårsattityd. När han ska kissa..... Jisses amalia! Hon som är en han, ska kissa. Förstår ni hur hysteriskt roligt detta blir?
Dwayne Johnson, Kevin Hart och Karen Gillan är fabulösa dom också. Att vara vuxen och spela tonåringar som "fastnat" i en vuxens kropp, det är inte lätt att få trovärdigt. Men dom får till det! 
Bildresultat för Jumanji
Den femte personen längst ut till vänster är en karaktär som fastnade i spelet många år innan. Han har varit fast i jungeln i 20 år. Han spelas av Nick Jonas, han gör det riktigt bra han med. 
 
Men dom som gör filmen är Jack Black och faktiskt Kevin Hart.
 
Nu ska jag ta min onda kropp och jobba lite. Snart dags för ett intressant möte, lite utöver det vanliga faktiskt.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela