lisajalmefors.blogg.se

Dop

Publicerad 2017-10-27 17:17:01 i Livet,

Har åkt norröver i vårt avlånga land. Det var länge sedan jag var här. Saknar Piteå. Är mer eller mindre uppväxt här uppe. Dessutom gick jag Grans Naturbruksskola i Öjebyn.

Mormor och morfar bodde här. Min morbror bor kvar här. Kusin Joakim har hittat kärleken och flyttat tillbaka. Och det är för Joakims skull jag är här.
Min "lilla" kusin har blivit pappa, och nu är det dags för dop.

Min rara kusin har en så fabulös framförhållning..... För tre dagar sedan frågade han om jag kunde sjunga en visa. Ok. Absolut! Men vad?

Så nu har jag snabbpluggat in Brahms Vaggvisa. Det kommer bli toppen. 

Bonus denna helg var att träffa Jenny. En klasskamrat från Grans. Vi fann varandra sista året på gymnasiet. Men det klickade direkt. 

Nu är det 20 år sedan vi gick tog studenten.
Vart tog tiden vägen?

Tyvärr hann vi bara med en liten stund. MEN bättre än inget alls! Underbara Jenny.
Hon är en sådan typ av vän där man bara plockar upp tråden från sist. Spelar ingen roll om det är 2 eller 10 år. Inga sura miner över att tiden rinner iväg. Utan ren och skär glädje över att äntligen träffas!

Älskar sådanna vänner. Som tur är så är alla mina vänner sådanna! 
Självklart så kommer det dåliga samvetet och hälsar på. Men det är ju faktiskt det som gör att man tar sig i kragen att höra sig till sina vänner. "Åååå är det du...." vips så är glädjen där och samvetet 100ggr bättre.
Eller hur?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela