lisajalmefors.blogg.se

Vet inte om Moder Natur lider av samma sak

Publicerad 2016-06-28 17:19:45 i Livet,

som jag gör. Med tanke på hur vädret är. För det är verkligen varannandags väder. Iof så tycker jag det är lite skönt. Då hinner jag "återhämta" mig lite mellan värmesmällarna.
Värme är inte kul. Jag är så svensk som jag bara kan bli. Det ska vara lagom. Inte för varmt, inte för kallt. Utan alldeles lagom. Vill inte ha regn heller, eller stark sol. Molningt med en svag bris. Som ni ser är jag ganska exakt med vad jag vill ha. Saken är den att om det är för varmt så orkar jag inte göra något. Men regnar det har jag inte lust att göra något. När vädret är någonstans mitt emellan, då får jag något gjort. Inte mycket, men mer än inget.
 
Jag är ganska likgiltig till saker och ting. Fast ändå inte. Det är nog snarare så att jag är likgiltig mot mig själv, men är mer mån om andra. Att andra mår bra. Är det bråk/tjafs mellan kidsen så är jag där och försöker medla. För jag vill att dom ska må bra. Barnen går först. Även de få vänner jag har. Dom är inte många, men jag gör vad jag kan för dom. Det är så jag funkar.
 
Måste bara klura ut hur jag ska ta hand om mig själv. Det är inte lätt. Det är lättare att ta hand om andra. Ge råd. Finnas till som stöd. Men jag delar inte med mig av mig själv. En gång har jag gjort det, men det var den gången.
Självklart finns det en anledning till det. Men det är inget jag kommer att ta här. Det blir för personligt, och gissningsvis så skulle den berömda någon ta illa upp. Orkar inte det. Sedan är det så att varje historia har två sidor, jag har bara den ena. Så är det.
 
Webbplatformen ringde idag. Jag hade svarat med en 4 på någon av frågorna. Då ringer dom genast upp för att spana av läget. Kom genast på mig själv att inte vara helt ärlig. Jag är mycket ärligare här där jag skriver. Återigen så tycker jag inte om att höra mig själv prata om mig själv. Känns ego. Jäkligt ego.
Tycker mycket bättre om att prata om andra. Hur dom mår. Vad de gör. Mycket mer intressant att prata om.
 
Jag har reflekterat över många saker och kommit fram till en hel del.  Vissa saker är jag dessitom lite faktiskt bitter över. Lite snuvad. Men det är så livet är. Problemet just nu är att jag måste lära mig att skaka av mig vissa saker. Men det är svårt. Jäkligt svårt.
 
Nu ska jag fundera lite över 7 augusti. Så nu har jag inte tid med er. Dessutom har jag en modul kvar att göra på webbplattformen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela